New York Rangers ei ole löytänyt käyttöä viime helmikuussa Boston Bruinsista hankkimalleen Matt Beleskeylle.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmannin mukaan hyökkääjä on asetettu waivers-listalle ja mikäli mikään NHL-joukkue ei miestä sieltä nappaa, on kuluvalla kaudella neljän miljoonan dollarin palkkaa nauttivan Beleskeyn suuntana AHL:n Hartford Wolf Pack.

Kanadalaishyökkääjä on pelannut urallaan 473 NHL-ottelua ja tehnyt niissä 157 (75+82) tehopistettä. Viime kaudella hän pelasi taalaliigassa vain 15 ottelua ja ainoastaan yhden näistä Rangers-paidassa.

Tällä kaudella Beleskey ei ole toistaiseksi pelannut missään.

30-vuotiaan alempien kenttien rouhijan ura on ollut jo vuosia pahasti laskusuunnassa. Miehen hintava sopimus on voimassa kauden 2019-20 loppuun.

https://twitter.com/FriedgeHNIC/status/1055127856735379457