Washington Capitalsin ja Boston Bruinsin välisen ottelun loppuhetkillä nähtiin erikoinen episodi, kun Bruinsin tähtilaituri Brad Marchand hyökkäsi Capitals-sentteri Lars Ellerin kimppuun. (uutinen)

Eller oli hetkeä aiemmin tehnyt ottelun loppulukemat sinetöineen 7-0-maalin ja Marchant kertoi myöhemmin toimittaja Stephen Whynolle syyn kiehumiseensa.

– Hänen juhlimisensa oli tarpeetonta. Hän kaarsi vaihtopenkkimme editse ja juhli 7-0-maalia. Muistutin häntä vähän siitä, Marchand totesi Whynon mukaan.

Kanadalaislaituri moukaroi Ellerin naaman verille ja sai tappelusta 2+5+10 minuutin rangaistuksen tanskalaisen selvitessä viidellä minuutilla.

Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy palkitsi Marchandin puolestaan vuolailla kehuilla.

– Se oli hyvä juttu, hän on ylpeä kaveri. Eller taisi vähän juhlia 7-0-maaliaan. Se on hänen oikeutensa, mutta Marchy kertoi hänelle, ettei se ole hyväksyttävää. Se siitä ja nyt katsomme eteenpäin, Cassidy totesi.

Stephen Whyno

@SWhyno

Stephen Whyno

@SWhyno
Brad Marchand on why he fought Lars Eller: "His celebration was unnecessary. He took an angle in front of our bench and celebrated in a 7-0 game. So I just let him know."
Bruins coach Bruce Cassidy on Marchand going after Eller: "That's good. He's a proud guy. I think Eller celebrated a little on a 7-0 goal. I think that's his prerogative and Marchy let him know that that's not acceptable. That's that and we move on."