Liigaa pelataan tälläkin kaudella ulkomailla – ”Verrattavissa jääkiekon MM-kisoihin pienoiskoossa”

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans tiedotti nettisivuillaan, että lahtelaisjoukkue ja SaiPa iskevät yhteen Tallinnassa ensi tammikuussa. Kyseinen peli on historian saatossa toinen ulkomailla pelattava liigaottelu. Viime kaudella Pelicans ”isännöi” Virossa HPK:ta.

Innostus Suomen rajojen ulkopuolella pelattavaa ottelua kohtaan on ollut merkittävä.

– Ihmiset olivat innostuneita ja sieltä tuli selkeä viesti meidän sidosryhmiltä, että toivotaan jatkoa loistavalle tapahtumalle. Useat kumppanit ja kannattajat ovat kuvailleet pelin jättäneen ikuisen muistijäljen ja kyllähän tunnelma oli matkoineen ja yhteishengen puolesta verrattavissa jääkiekon MM-kisoihin pienoiskoossa, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoi.

Tapahtuma miellyttää myös lappeenrantalaisjoukkueen leirissä.

– Viime vuonna katsottiin vierestä, että tapahtuma oli upea ja nyt kun tuli mahdollisuus, niin halusimme ehdottomasti mukaan. Halutaan tarjota meidän faneille ja sidosryhmille juhlavuoden kunniaksi erilainen elämys ja uskon, että tästä tulee varmasti hieno tapahtuma, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kommentoi.

Ex-maalivahti viittasi juhlavuodella SaiPan 70-vuotisjuhlakauteen.

Tallinnaan kotimaisen Liigan vievät joukkueet ovat aloittaneet tämän kauden vähintäänkin hyvin. Pelicans keikkuu sarjassa seitsemäntenä ja SaiPa viidentenä.

Jutun kuvassa oleva Jordan Rowley iski liigahistorian ensimmäisen maalin ulkomailla tammikuussa 2018.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.