© Kuva: Juha Tamminen

Liiga: Ilves jatkaa KooKoon tappioputkea – upea vieraskerroin tarjolla!

KooKoo-Ilves
Keskiviikkona 17.10 klo 18.30
Liiga

Liigassa pelataan jälleen keskiviikkona. KooKoo ja Ilves kohtaavat toisensa.

KooKoon peli ei kehity tarpeeksi

KooKoo aloitti kauden vahvasti, mutta hyvä vire on enää pelkkä muisto vain. Takana on viisi peräkkäistä tappiota ja sijoitus sarjassa on viimeistä edellinen. Joukkue onnistuu edelleen maalinteossa ihan kohtalaisesti, mutta oman pään pelaaminen ei ole onnistunut. Joukkue on edelleen päästänyt eniten maaleja, nyt jo 48 osumaa on mennyt omiin. Maaliero on 12 osumaa pakkasella.

Malte Strömwall on jatkanut tehokkaasti seitsemällä maalillaan. KooKoolla onkin useampi pelaaja tehojen puolesta Liigan kahdenkymmenen tehokkaimman pelaajan listalla, mutta joukkueen puolustuspään sakatessa lähes kaikki pelaajat ovat tehopörssissä pakkasella. Jos joukkue jatkaa yhtä heikosti puolustamista, on pudotuspelihaaveet syytä unohtaa nopeasti.

Ilves on ollut alkukauden suurin positiivinen yllättäjä. Sarjakakkosena porskuttava joukkue on viiden ottelun voittoputkessa. Peli on olut raikasta ja tehokasta, sillä joukkue on tehnyt eniten osumia koko Liigassa.

Arttu Ruotsalainen on onnistunut maalinteossa jo kuudesti, joista peräti kolme on voittomaaleja. Joose Antonen komppaa viidellä maalillaan. Ilves pelaa juuri nyt tasapainoisesti ja pystyy ratkaisemaan pelejä monen eri pelaajan avulla. Maaliero on +13, joka on Liigan parhaimmistoa sekin. Ilveksen parhaat pelaajat ovat +/- – tilastoissa Liigan ehdotonta eliittiä.

Ilveksen puolustusalttius ja tehokas hyökkäys ovat myrkkyä KooKoolle. Kotiottelustaan huolimatta KooKoo lähtee otteluun altavastaajana, edes kotikentällä vuotava puolustus ei ole toiminut. Viidestä viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta Ilves on vienyt kaikki nimiinsä. Tälläkin kertaa voitto jää vierailijoille.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Ilves voittaa – kerroin 3.40 (normaalisti 2.20)

Jos Ilves voittaa, voitat 20€ vedolla 68€ voiton.

Ilves voittaa @2.20
2.20
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Ilves voittaa @2.20
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.20
PELAA HETI