Kasperi Kapanen joutumassa kaupattavaksi NHL:ssä? Toronto Maple Leafs kiinnostunut nuoresta puolustajasta

© Kuva: Getty Images
Liigassa HIFK - Ässät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Toronto Maple Leafsin on spekuloitu olevan kiinnostunut vahvistamaan heikkoa puolustustaan. Sopimukseton William Nylander on kuumaa valuuttaa, mutta Toronto ei kertoman mukaan ole valmis luopumaan hyökkääjätähdestään.

Toronto GM on HockeyBuzz-sivuston mukaan kiinnostunut Philadelphia Flyersin puolustaja Travis Sanheimista. Sanheim on pelannut kauden aikana alle 14 minuuttia, mutta Toronton GM Kyle Dubas’n ollessa katsomossa puolustaja kirjasi yli 20 minuuttia peliaikaa.

Sanheim ei ole mikään siniviivatykki, mutta sellaista Toronto ei kaipaakaan. Hyvällä puolustuspään pelisilmällä ja viisaalla sijoittumisella säväyttävä Sanheim olisi täsmähankinta Torontolle. 22-vuotias kanadalaispuolustaja on kuitenkin melko kokematon. Hän on pelannut urallaan vain 58 NHL-ottelua.

Mitä Toronto sitten antaisi vaihdossa? Kasperi Kapasen osakkeet ovat kovassa nousussa, ja Kapanen on myös HockeyBuzzin lähteiden mukaan herättänyt kiinnostusta Philadelphiassa. Isä Sami Kapanen pelasi pitkään Philadelphiassa, ja kaupunki on Kasperillekin entuudestaan tuttu.

Flyersin tilanne on päinvastainen Torontoon nähden. Philadelphialla on runsaasti nuorta puolustusosaamista, mutta joukkueen hyökkäys on kehnompi. Kapanen toisi Flyers-hyökkäykseen paljon kaivattua maalintekovoimaa muuallekin kuin ykkösketjuun.

Lue myös: Video: Kasperi Kapanen taiteili jälleen kauniin soolomaalin – tasoissa oman piste-ennätyksensä kanssa


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Liigassa HIFK - Ässät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!