Hurja kaappaus! KHL-jättiläinen vahvistuu entisestään – värväsi yli 500 NHL-ottelun konkarin

KHL:ssä vahvasti esiintynyt Avangard Omsk on vahvistanut kokoonpanoaan jälleen yhdellä NHL-taustaisella pelaajalla.

Venäläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Viktor Stålbergin kanssa. 32-vuotias hyökkääjä siirtyy Avangardiin Sveitsin pääsarjan EV Zugista.

Stålberg on pelannut urallaan komeat 488 NHL:n runkosarjaottelua sekä 60 pudotuspeliottelua. Taalajäillä ruotsalainen edusti Toronto Maple Leafsia, Chicago Blackhawksia, Nashville Predatorsia, New York Rangersia, Carolina Hurricanesia sekä Ottawa Senatorsia.

Stålbergin lisäksi Avangardissa NHL-kokemusta omaavat muun muassa Kris VersteegDavid Desharnais, Cody Franson ja Maxime Talbot.