Sopimus kouraan! Nuorten maajoukkuehyökkääjä jatkaa uraansa Liigassa

© Kuva: Juha Tamminen
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Vaasan Sport on kiinnittänyt joukkueeseensa hyökkääjä Gustav Willman Borvikin, joka haki seurasta sopimusta try-outin kautta.

Vasta 19-vuotias Norjan nuorisomaajoukkueen hyökkääjä vakuutti Sportin valmennusjohdon kesän aikana, sillä pelaaja allekirjoitti 1+1-vuotisen sopimuksen. Vielä viime kaudella Borvik kiekkoili Ruotsissa, jossa hän edusti SHL-seura Luulajaa. Pelejä kertyi tilille kuitenkin lähinnä junioreiden puolelta.

– Hän on potentiaalinen nuori pelaaja ja vaikka töitä on vielä paljon edessä, hän tulee jo tällä kaudella haastamaan pelipaikkakilpailussa muut hyökkääjämme. Ominaisuudet, jotka yleensä vievät pelaajaa eteenpäin ovat tervepäisyys, hyvä luonne, urheilullisuus ja valtava halu kehittyä. Häneltä löytyvät nämä kaikki, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran verkkosivuilla.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!