No nyt! Liigassa otetaan käyttöön Red Bull -kypärä – tässä ehto sen saamiseen!

© Kuva: Getty Images

Liiga tiedotti perjantaina tuoneensa sarjaansa yhden uudistuksen yhdessä yhteistyökumppaninsa energiajuomajätin Red Bullin kanssa.

Liiga-seurojen paras alle 20-vuotias pistemies kantaa jatkossa Red Bull Läpimurto -kypärää.

Jos Liiga-seuran paras pistemies on jo ennestään alle 20-vuotias pelaaja, jatkaa hän kultakypärän kantamista ja Red Bull -kypärä annetaan seuraavaksi parhaalle alle 20-vuotiaalle pelaajalle.

Uusi kypärä otetaan käyttöön perjantaista 28.9 lähtien.

Liigan tiedote:

Red Bull on Liigan uusi pääyhteistyökumppani kaudelle 2018–19. Monitasoisen yhteistyön ytimessä on uusi nimikkokypärä. Red Bull Läpimurto -konsepti tulee näkymään jääkiekkoyleisölle myös uuden dokumenttisarjan kautta. Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjassa seurataan Liigan nuoria huippulupauksia koko Liiga-kauden ajan.

Red Bull Läpimurto -kypärää tulee perjantaista 28.9 lähtien kantamaan jokaisen joukkueen paras U20-pistemies. Kypärän kantajien tulee olla edustuskelpoisia U20 MM-kisoissa, eli alkavalla kaudella 01.01.1999 tai myöhemmin syntyneitä. Tehokkaimman U20-pelaajan ollessa koko joukkueen paras pistemies käyttää hän Veikkauksen kultaista kypärää, ja tällöin Red Bull Läpimurto –kypärää käyttää joukkueen toiseksi tehokkain U20-pelaaja. Red Bull Läpimurto -kypärä ei ole käytössä siinä tapauksessa, että joukkueen kokoonpanosta ei löydy yhtään pisteille yltänyttä U20-pelaajaa.

Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa on äärimmäisen iloinen uudesta kumppanista.

– Red Bull on tehnyt hienoa työtä useiden urheilijoiden ja lajien kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. On ilo saada rakentaa tätä uutta Läpimurto-konseptia heidän kanssaan. Tämän myötä voimme tukea Liigan nuoria lupauksia tuomalla heitä vielä paremmin suuren yleisön tietoisuuteen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.