Ex-NHL-hyökkääjä julkaisi kuvia metsästämistään eläimistä – sai vihat nopeasti niskaansa

© Kuva: Getty Images
Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Uransa keväällä 2016 lopettanut hyökkääjä Tim Brent on joutunut pienoisen myräkän keskelle julkaisemiensa kuvien vuoksi.

Brent on vapaa-ajallaan innokas kalastaja ja metsästäjä. Hän julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa metsästämänsä harmaakarhun vierellä leveän hymyn kera. Kuvaan alkoi nopeasti tulvia kommentteja, jotka olivat monelta osin painokelvottomia. Eräs käyttäjä uhkasi jopa meksikolaisen huumekartellin iskulla.

Brentille löytyi myös puolustajansa. Erään käyttäjän mukaan on tärkeää kontrolloida eläinpopulaation kokoa, jotta kaikille riittää ruokaa. Toinen puolestaan vetosi siihen, että vanhemmilla karhuilla on taipumus tappaa poikasia, jonka vuoksi iäkkäämmät karhut ovat usein metsästyksen kohteena.

Brent pelasi urallaan 207 NHL ottelua ja teki niissä tehot 21+27=48.

Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!