Huippuarvio! Suomalainen superlupaus taistelee NHL-draftin kärkisijoista

© Kuva: Leijonat.fi

Suomesta ainakin yksi pelaaja taistelee ensi kaudella kärkisijoista NHL:n varaustilaisuudessa.

Hockey Prospectsin tuoreimman arvion mukaan kaksi suomalaista on tulossa varatuksi NHL-draftin ykköskierroksella. Rankingissa sijalle neljä yltää hyökkääjä Kaapo Kakko ja sijalle 23. puolustaja Anttoni Honka. Kakko pelaa tulevalla kaudella Liigassa TPS:n riveissä ja Honka JYPin.

Tämän hetken suosikki koko varaustilaisuuden ykkösnimeksi on puolestaan yhdysvaltalainen Jack Hughes. 17-vuotias superlupaus nähtiin viime kaudella Yhdysvaltain alle 17- ja 18-vuotiaiden joukkueissa. Hughes on pelipaikaltaan keskushyökkääjä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.