Jokereilla on edessään seurahistorian neljäs KHL-kausi. Samalla joukkueessa on uusi komento, kun Jukka Jalonen ja Lauri Marjamäki vaihtoivat virkojaan päittäin: Jalonen palasi Leijonien peräsimeen, Marjamäki taas lähti takaisin seurajoukkuevalmennukseen.

Venäläislehti Championat näkee Jokereiden mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan hyviksi ja materiaali saa kehuja. Lehti näki Jokereiden maalivahtiosaston koko läntisen konferenssin kolmanneksi parhaaksi.

Ykkösmaalivahtina jatkaa tuttuun tapaan Ryan Zapolski. Kakkosmaalivahti vaihtuu, kun Karri Rämö hyppäsi Avangard Omskiin ja latvialainen Janis Kalnins otti hänen paikkansa.

– Amerikkalainen maalivahti oli loistava viime kaudella. Hän pelasi otteluita runkosarjassa ja oli Yhdysvaltojen ykkösvahti olympialaisissa. Toisella Jokerit-kaudellaan Zapolski oli paljon rauhallisempi, lehti kirjoittaa.

Kalnins edusti viimeisellä kahdella kaudella Dinamo Riikaa. KHL:n heikoimpiin jo vuosia kuuluneen seuran maalilla pelannut Kalnins on näyttänyt, että kiekko tarttuu. Jos Zapolski tarvitsee lepoa, on latvialaisesta varmasti apua.