NHL:n megakaupassa uusi käänne – nyt kuvioon liitettiin yli 700 ottelun legenda

© Kuva: Getty Images

Huhut Ottawa Senatorsin puolustajan Erik Karlssonin ympärillä kiihtyvät.

Eilen kerroimme, että Columbus Blue Jacketsin suomalainen GM Jarmo Kekäläinen on liittynyt ruotsalaisen tähtipuolustajan havittelijoihin. Dallas Starsin taas kerrotaan vetäytyneen neuvotteluista, sillä Senators haluaisi välttämättä osana kauppaa suomalaisen puolustajalupauksen Miro Heiskasen. Stars varasi Heiskasen vuosi sitten ensimmäisellä kierroksella numerolla kolme.

Uusin tieto on, että Karlssonin todennäköisin osoite saattaisi olla Tampa Bay Lightning.

NHL-toimittaja Dan Rosen kertoi twitter-tilillään tietävänsä, että Karlsson on aina pitänyt Lightningia kiinnostavana vaihtoehtona. Rosenin mukaan Karlsson oli jopa vihjannut mahdollisuudesta pelata Lightningissa viime talven All Star -tapahtuman yhteydessä.

Myös TSN-kanavan toimittajan Darren Dregerin mukaan Lightning on Karlssonille hyvinkin mahdollinen uusi seura. Dregerin mukaan kuvioon saattaisi astua mukaan myös New York Rangers. Tässä skenaariossa Lightningin hyökkääjä Ryan Callahan (kuvassa) saattaisi siirtyä kaupassa Rangersiin.

New Yorkin alueella Rochesterissa syntynyt Callahan on alkujaan Rangersin varaus kesältä 2004, ja mies pelasi Rangersissa kahdeksalla kaudella. Kolmella (toistaiseksi) viimeisellä Rangers-kaudellaan eli 2011–14 Callahan toimi joukkueen kapteenina. Silti seura kauppasi Callahanin keväällä 2014 Lightningiin.

Rangersin ja Callahanin liittyminen kauppaan olisi loogista paitsi historiallisista syistä, Dregerin mukaan myös siksi, että Lightning tarvitsee tilaa palkkakattoonsa. Callahanin, 33, niin sanottu cap hit -summa eli palkkakattoon laskettava summa on ensi kaudella peräti 5,8 miljoonaa dollaria. Viime kaudella Callahan sai aikaan 67 runkosarjaottelussa melko vaatimattomat tehot 5+13=18.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.