Hurja huhu! Riittävätkö Jarmo Kekäläisen rahat – haluaa NHL:n kuumimman supertähden

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson on tällä hetkellä NHL:n siirtomarkkinoiden tavoitelluin saalis.

Karlsson on hyvin todennäköisesti lähdössä Ottawasta huolimatta siitä, että sai seuralta jatkosopimustarjouksen, jonka arvo on kymmenen miljoonaa dollaria ensi kaudelta.

Kärkiehdokkaana Karlssonin uudeksi seuraksi on viime päivinä pidetty Dallas Starsia. Nyt The Athletic -julkaisun toimittaja Aaron Portzline on nostanut ehdokkaiden joukkoon myös Columbus Blue Jacketsin, jonka GM on suomalainen Jarmo Kekäläinen.

Portzlinen mukaan Columbus on lähestynyt Karlssonia, mutta toimittaja pitää sopimuksen syntymisen ehtona sitä, että Ottawa alentaa hintapyyntöään Karlssonista.

Sikäli Karlsson sopisi Columbukseen, että joukkueella on 14 miljoonaa dollaria tilaa palkkakatossaan. Lisäksi tähtihyökkääjä Artemi Panarin on tiettävästi kieltäytynyt neuvottelemasta jatkosopimuksesta Columbuksen kanssa, joten tämä voisi olla käypää vaihtotavaraa Karlsson-kaupassa.

Portzlinen mukaan Ottawa ei kuitenkaan ole järin kiinnostunut Panarinista, sillä tämän sopimus päättyy vuoden päästä ja hyökkääjästä tulee tällöin vapaa agentti.

Lue lisää tästä linkistä.