Vegas Golden Knights-Washington Capitals
Perjantaina 8.6 klo 03.00
NHL

NHL-kausi 2017-2018 on katkolla, kun finaalisarja on Washingtonille jo 3-1. Vegas yrittää kotonaan kaventaa sarjaa, mutta Washingtonin momentum on vertaansa vailla.

Vegas lyö kaiken peliin

Vegas on ollut selvästi heikompu joukkue etenkin kaksi edellistä ottelua, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava että joukkue on kärsinyt myös huonosta tuurista. Joukkueella on kahteen otteluun ainakin neljä tolppalaukausta, myös hyvän edellisen ottelun pelannut Erik Haula oli lähellä maalintekoa mutta tolppa tuli tielle.

Vegasilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lyödä kaikki jäälle. Kotonaan joukkue on vahvempi kuin vieraissa, ja jos joltain joukkueelta löytyy vielä se viimeinen vaihe, se joukkue on juuri Vegas. Yössä ollut kakkosketju pelasi ehjän neljännen pelin, ja joukkue tarvitsee kipeästi kaikkien neljän ketjunsa parastaan pitääkseen sarjan elossa.

Washingtonin meno näyttää vääjäämättömästi johtavan kohti mestaruusjuhlia. Joukkue selvisi säikähdyksellä kun Jevgeni Kuznetsovin rannevamma osoittautui lieväksi, ja venäläistähti takoi edellisessä ottelussa 0+4 ja nousi pudotuspelien pistepörssin kärkeen. Alexander Ovetchkin pelaa myös elämänsä kevättä ja kokenut venäläistähti tietää nyt olevan lähellä se hetki jostä hän on haaveillut niin kauan, Stanley Cupin voittamisesta.

Vegas ei voi peruutella ottelussa yhtään, sillä sen paras ase on edelleen nopeus. Kiekkoa on saatava nopeasti liikkeelle, ja Washingtonin puolustajat ongelmiin nopealla kiekonsiirrolla. Ottelusta tulee raivoisa taistelu jossa osumia nähdään molemmin puolin kenttää, joukkueet ovat pelanneet runsasmaalisia kohtaamisia pitkin finaalisarjaa. Washington on vieraissakin suosikki voittamaan ottelun ja aloittamaan mestaruusjuhlat.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Vegas-Washington yli 6 maalia – kerroin 2.38!

Jos ottelussa tulee yli 6 maalia, saat 25€ panoksella 59,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos ottelussa tulee alle 6 maalia, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.