Washington Capitals-Vegas Golden Knights
Sunnuntaina 3.6 klo 03.00
NHL

Stanley Cupin finaalisarja jatkuu Washingtonin kahdella peräkkäisellä kotiottelulla. Sarja on kutkuttavasti tilanteessa 1-1 ja kaikki vielä täysin auki.

Kuznetsovin pelikunto arvoitus

Washingon pystyi tasoittamaan otteluvoitot finaalisarjan toisessa ottelussa. Braden Holtby teki ottelussa todellisen ”game saverin” ja oli muutenkin voiton takuumies yli 30 torjunnallaan.

Toinen ottelu toi myös mukanaan huolia Washingtonille, sillä tulikuuma Jevgeni Kuznetsov loukkasi ilmeisesti rannettaan ottelussa ja osallistuminen kolmanteen otteluun tai jopa koko finaalisarjaan on vaakalaudalla. Huhut kertovat vakavasta rannevammasta. Sanomattakin on selvää että tärkeän venäläispelaajan poissaolo lopuista otteluista olisi todella iso kolaus joukkueen mestaruuhaaveille.

Vegas on vielä täysin mukana mestaruustaistelussa vaikka hävisikin toisen ottelun. Fleury maalilla antaa joukkueelle illasta toiseen mahdollisuuden voittoon ja joukkueen tiiveys on edelleen ihailtavalla tasolla. Joukkueesta löytyy edelleen myös pelaajia jotka pystyvät onnistumaan finaaleissa nähtyä paremmin, mm. Erik Haulan pitäisi pystyä auttamaan joukkuettaan enemmän hyökkäyspäässä.

Kokoonpanotilanne kannattaa tarkistaa ennen ottelua etenkin Washingtonin osalta. Mikäli Kuznetsov on poissa kokoonpanosta, on Vegasilla paljon suuremmat mahdollisuudet hakea ottelusta vierasvoitto. Kuznetsovin poissaollessa Lars Ellerille aukenee elämänsä paikka joukkueen ykkösketjussa, mutta mikään ei takaa hänen onnistuvan kovien paineiden alla.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Vegas voittaa – kerroin 2.70!

Jos Vegas voittaa ottelun, saat 25€ panoksella 67,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Washington voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.