Carolina Hurricanes on osumassa todelliseen kultasuoneen, kun joukkue pääsee varaamaan NHL:n varaustilaisuudessa heti Buffalo Sabresin jälkeen toisena.

Sabres tulee nappaamaan puolustaja Rasmus Dahlinin, joten Hurricanes saa riveihinsä varaustilaisuuden ykköshyökkääjäksi listatun Andrei Svechnikovin.

Isokokoista 191-senttistä hyökkääjää on kuvailtu tulevaisuuden maalitykiksi NHL:ssä. Jevgeni Malkiniin verrattu 18-vuotias taituri on pommittanut maaleja kaikissa seurajoukkueissaan.

Viime kaudella hän pelasi ensimmäisen kautensa juniorisarja OHL:ssä, missä hän teki 44 ottelussa komeat 40 maalia ja 72 tehopistettä.

Svechnikovin uskotaan pärjäävän NHL:ssä nopealla aikataululla senkin takia, että hän käyttää kokoaan hyvin hyödyksi.

Ja kuka olisikaan Hurricanesissa parempi mies ruokkimaan maaliahnetta hyökkääjää tulevaisuudessa paremmin kuin Sebastian Aho?

Jos Aho sekä Teuvo Teräväinen jatkavat tutkaparina vielä pitkään, tulee Svechnikov saamaan itselleen todella hyvän tontin varsinkin ylivoimalla.

Nähtävissä on, että Hurricanes rakentaa nuorista taitureistaan uutta tähtikentällistä, josta tullaan puhumaan vielä paljon.