NHL:n mestarijoukkueen pelaajat välttävät leikkauksen – supertähden sormi murtui kahdesta kohtaa!

© Kuva: Getty Images

Mestarijoukkue Washington Capitalsin pelaajat selvisivät pudotuspeleistä ”vähäisin vammoin”, eikä kukaan tarvitse näillä näkymin leikkaushoitoa.

Ruotsalaissentteri Nicklas Bäckström oikean käden etusormi murtui kahdesta kohtaa, kun hän blokkasi Pittsburgh Penguins-puolustaja Justin Schultzin laukauksen pudotuspelien toisella kierroksella.

– Yritin pelata kutospelin Pittsburghia vastaan, mutta käteni oli liian turvonnut murtumasta. Se oli luultavasti tärkein sormi, jota käytän pelatessani. Jos se olisi ollut jokin muu sormi, olisin voinut pelata. Se kuitenkin helpotti sitä mukaa, mitä pidemmälle pudotuspelit etenivät. Joukkueen lääkärit tekivät loistavaa työtä hoitojen suhteen, Bäckström sanoi keskiviikkona The Washington Postille.

Pudotuspelien pistepörssin voittanut Jevgeni Kuznetsov loukkasi olkapäänsä Stanley Cup -finaalien toisessa osaottelussa, kun Vegas Golden Knightsin puolustaja Brayden McNabb taklasi venäläispelaajaa. Kuznetsov selviää vammastaan kuitenkin ilman leikkausta.

Hyökkääjä Andre Burakovsky kertoi, että hän rikkoi molemmat peukalonsa kauden aikana. Toisen näistä hän satutti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Columbus Blue Jacketsia vastaan pelatussa ottelusarjassa.

”Brutaalein” haaveri sattui puolustaja Brooks Orpikille, jonka pikkurillistä irtosi pala, kun suomalaishyökkääjä Erik Haula huitaisi Orpikia käsille finaalisarjan toisessa kohtaamisessa.

– Se näytti ehkä pahemmalta, mitä se todellisuudessa oli. Teki pahaa katsoa sitä, mutta lääkintähenkilökunta teki loistavaa työtä kursiakseen sen takaisin paikalleen, Orpik totesi.