NHL-tähdet saapuivat historialliseen peliin erikoisella tavalla fanien kanssa – voittoisa rutiini löytyi?

© Kuva: Getty Images
SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ihmisiä ne jääkiekkoilijatkin ovat tavallisten ihmisten murheineen – jopa Stanley Cup -finalistit.

Washingtonissa on käynnissä tietöitä, jotka viivästyttävät matkaa Virginian ja Chinatownin kaupunginosien välillä. Niissä ruuhkissa ei pyyhkäistä jonojen ohi, vaikka taskussa olisi minkälaiset NHL-tähden VIP-kortit.

Capitalsin pelaajat Matt Niskanen ja T.J. Oshie tajusivat, että tietyöt osuvat heidän matkalleen kolmanteen Stanley Cupin finaaliin lauantai-iltana.

Vaihtoehdot olivat vähissä. Kaksikko päätti jalkautua tavallisista tavallisimman kansan pariin ja suuntasi tärkeään otteluun metrolla.

Pelaajat myönsivät olevansa melko kokemattomia metron käyttäjiä.

– Itse asiassa tämä oli ensimmäinen kerta, kun tulin peliin metrolla. Mutta se oli erittäin helppoa. Niskanen on käyttänyt metroa vähän enemmän, Oshie selvitti NHL.comin mukaan.

Koska suuntana oli Capital One Arena ja siellä pelattava Capitalsin ja Vegas Golden Knightsin kolmas Stanley Cup -finaali, pelaajat kohtasivat matkalla luonnollisesti suuren määrän punapaitaisia Caps-faneja.

– Se oli siistiä nähdä. Fanit näyttivät innostuneilta, mutta olivat myös hyvin kohteliaita meitä kohtaan ja toivottivat onnea. Joku tv-kanava teki ohjelmaa fanien marssista, ja me satuimme kävelemään ihan kulkueen takana. Eli saatamme jopa näkyä jonkinlaisella kannustusvideolla. Mutta se oli siistiä ja hauskaa. Ja erilaista, Oshie naurahti.

Voisi sanoa, että Niskasen ja Oshien rutiineista poikkeava tapa osoittautui toimivaksi. Capitals nimittäin otti historiansa ensimmäisen Stanley Cup -finaalivoiton kotiyleisönsä edessä.

Ja vanha sanontahan kuuluu jokseenkin niin, että voittavia rutiineita ei vaihdeta.

SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!