NHL:ssä eletään hektistä aikaa, kun joukkueilla on enää yksi vuorokausi aikaa tehdä jatkosopimuksia vapautuvien pelaajien kanssa. Jos UFA-pelaaja (unrestricted free agent) ei tee jatkoa, hän vapautuu heinäkuussa muiden seurojen otettavaksi.

Näin on tapahtumassa myös Las Vegasissa. Ensimmäisenä kautenaan Stanley Cup -finaaleihin päässyt Vegas Golden Knights on kokemassa ison menetyksen. Sportsnetin NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman on uutisoinut, ettei 66 tehopistettä viime kaudella tehnyt David Perron halua jatkaa ensi kaudella ritaripaidoissa.

Perronista on tulossa huomenna vapaa agentti, ja hänellä on mahdollisuus neuvotella muiden seurojen kanssa. 30-vuotias laituri on edustanut urallaan Vegasin lisäksi myös St.Louis Bluesia, Anaheim Ducksia, Edmonton Oilersia sekä Pittsburgh Penguinsia.

Perron kuului Vegasin sensaatiopelaajiin, kun myös hän teki uransa ennätyspisteet. Meno ei hyytynyt pudotuspeleissäkään, sillä hän paukutti 15 otteluun tehot 1+9.

Hyökkääjällä on hyvää syy pyytää isoa palkankorotusta. Viimeiset kaksi kautta hän on tienannut 3,7 miljoonaa dollaria vuodessa, joka on harvinaisen pieni summa näin tehokkaalle pelaajalle.

Vegasilla riittää päänvaivaa myös toisen tärkeän palasensa kanssa, kun hyökkääjä James Nealin sopimus on päättymässä.