Tällä kaudella Philadelphia Flyersissa pelannut hyökkääjä Jori Lehterä on joutunut rajuun huhumyllyyn. Useat medialähteet ovat olleet lähes yksimielisiä, että Lehterä olisi saamassa NHL-seurasta potkut tänä kesänä ja kesken sopimuskauden, mutta pelaaja ei itse usko näihin puheisiin.

Lehterä on ihmettellyt potkuhuhuja. Hänen mielestään mitään ongelmia Flyersin kanssa ei ole olemassa ja ura jatkuu sovitusti samassa osoitteessa

– Philadelphiassa jatketaan. Kaikki muu on keksittyä tarinaa, Lehterä kommentoi Ilta-Sanomille.

Lehterällä on vielä ensi kauden kattava sopimus Flyersin kanssa. Hän tienaa sillä noin viisi miljoonaa dollaria vuodessa, ja korkeasta palkasta koko huhu onkin lähtenyt elämään. Lehterä ei monen mielestä pelannut palkkansa arvoisesti, sillä tälläkin kaudella tehoja syntyi harmillisen vähän. 3+5=8.

Suomalaishyökkääjän tilastot ovat muutenkin laskeneet viime vuosina rajusti, joka on lisännyt puita uuniin, että sopimus irtisanottaisiin tänä kesänä.

Tehot ovat kiven alla myös ensi kaudella, sillä Lehterä jatkaa todennäköisesti samassa roolissa, eli nelosketjun duunarina vähällä peliajalla ja vastuulla.

Lehterä pyrkii muuttamaan tänä kesänä pelityyliään, sillä entinen kärkihyökkääjä totuttelee edelleen uuteen tehtäväänsä.

–  Pyrin kehittämään nopeuttani. Jos pelaan 10–12 minuuttia ottelussa, minun ei tarvitse tehdä niin paljon kuntoharjoittelua. Teen nykyään lyhyitä ja teräviä sarjoja. Salilla, juoksuradalla ja kuntopyörän päällä, Lehterä lisää.