Vegas Golden Knights-Washington Capitals
Torstaina 31.5 klo 03.00
NHL

Stanley Cupin finaalisarja jatkuu toisella ottelulla Vegasin ja Washingtonin välillä. Ensimmäisessä ottelussa mätettiin peräti kymmenen maalia ja Vegas nousi kolmannessa erässä 6-4 – kotivoittoon ja pääsee hakemaan toista peräkkäistä voittoa.

Haalariosasto ratkaisijana

Vegasin yllätykset eivät näytä loppuvan. Joukkue pelasi kypsästi ensimmäisen finaaliottelunsa ja oli niukasti niskan päällä mm. laukauksien suhteen koko ottelun ajan. Joukkueesta löytyi myös tärkeällä hetkellä syvyyttä, kun ratkaisevat osumat syntyivät alempien ketjujen pelaajien kautta.

Finaalisarjasta on muodostumassa myös maalivahtien taistelu, kun Vegasin Fleury ja Washingtonin Holtby yrittävät pitää maalinsa puhtaana. Pitkässä juoksussa Fleury on parempi maalivahti, joka pystyy voittamaan joukkueelleen mestaruuksia. Winnipeg-sarjassa Fleury teki useita pelin kannalta ratkaisevia torjuntoja pelistä toiseen.

Washington on näyttänyt tänä keväänä pystyvänsä pelaamaan kovaa pudotuspelikiekkoa, mutta joukkue sortui yllättäviin virheisiin ensimmäisessä finaalissa, ja pelinopea Vegas aiheuttaa joukkueelle varmasti ongelmia pitkin finaalisarjaa.

Washington tarvitsee Alexander Ovetchkinin sekä Evgeni Kutznetsovin tehoja, mikäli joukkue haluaa voittaa vihdoinkin Stanley Cupin. Suurin haaste on on joukkueen leveys, Vegasilla tuntuu olevan neljä erittäin tasaisesti jauhavaa ketjua.

Vegasilla kotietu näyttäisi painavan vaakakupissa paljon, show on kohdillaan ja fanaattinen kotiyliesö niin hallilla kuin hallin ulkopuolellakin tukena. Sarja voi hyvinkin olla 2-0 Vegasille torstain jälknee.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Vegas voittaa – kerroin 2.14!

Jos Vegas voittaa ottelun, saat 25€ panoksella 53,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Washington voittaa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.