USA – Etelä-Korea
Perjantaina 11.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisoissa kohtaavat perjantai-iltana ensimmäistä kertaa keskenään USA sekä kisojen heittopussi Etelä-Korea.

Ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä, mutta halutessaan USA pystyy lyömään taululle todella komeat lukemat. Isomaaliselle pelille löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: USA – Etelä-Korea yli 9 maalia – kerroin 2.33!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

USA on pelannut kisat toistaiseksi ilman tappioita, mutta pistemenetyksiä on tullut kaden jatkoaikavoiton myötä Kanadaa ja viime pelissä Latviaa vastaan. Latvia-pelissä kentällä oli vanhoihin tapoihin sortunut USA:n joukkue, joka näytti haluttomalta ja laiskalta. Etelä-Koreaa vastaan joukkueella on mahdollisuus näyttää tasonsa, jos asenne on kohdillaan. Pelaajistosta menestys turnauksessa ei jää puuttumaa, sillä joukkueesta löytyy mm. supertähdet Patrik Kane, Johnny Gaudreau, Dylan Larkin jne. Asennepuoli on ollut jo vuosikymmeniä Pohjois-Amerikkalaisten joukkueiden heikko kohta Euroopassa pelatuissa MM-turnauksissa.

Etelä-Korean MM-turnaus on edennyt surkuhupaisasti. Joukkue on hävinnyt kaikki ottelunsa täysin pystyyn ja maaliero on neljän ottelun jälkeen -27. Joukkue on pystynyt vain kahdesti maalintekoon, ja ainoastaan kolme pelaajaa on ylipäänsä päässyt pisteille. Korean joukkueessa ei ole minkäänlaista syvyyttä. Lähtö tulee B-tasolle, se on jo aivan varmaa, joukkue pyrkii kuitenkin säilyttämään kasvonsa ja pelaamaan kunnialla turnauksen loppuun asti.

Arvio

Ottelussa testataan USA:n joukkueen asennepuolta. Taitotaso on niin suuri, että USA:n pitäisi pystyä tappamaan peli jo ensimmäsiessä erässä ja tehdä kaukalossa käytännössä mitä huvittaa.

Latvia-pelin toisintoa ei kukaan varmasti amerikkalaisten joukkuueessa halua, joten uskotaan USA:n syttyvän peliin ja namuttelevan ottelusta selkeän voiton. Jos USA pääsee pelaamaan paljon ylivoimaa, ei ole mahdotonta nähdä maalisarakkeessa kaksinumeroisia lukemia.