Suomi – Etelä-Korea
Lauantaina 5.5 klo 17.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat alkavat Suomen osalta lauantaina Etelä-Koreaa vastaan. Leijonat lähtee suursuosikkina otteluun.

Suomen joukkue vahvistui mukavasti juuri ennen kisoja usealla NHL-tähdellä, joten kaiken onnistuessa nappiin Leijonta taistelee jälleen mitaleista. Kotivoitolle ja Etelä-Korean tehottomuudelle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Suomi voittaa päästämättä maaliakaan – kerroin 1.95!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Suomi sai positiiviseen kierteen, kun ennen kisojen alkua joukkueeseen ilmoittautui mukaan NHL-pelaajat Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho, Mikko Rantanen, Mikael Granlund sekä Kasperi Kapanen. Leijonat pelasi hyvän viimeistelyturnauksen Ruotsin EHT-turnauksessa, kun se kaatoi Venäjän, Tshekin ja Ruotsin. Leijonat lähtee viiden ottelun voittoputkessa MM-turnaukseen.

Etelä-Korean matka kisoihin on ollut vaikea. Kuusi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioihin kovasta yrityksestä huolimatta. MM-kisoissa joukkue pystynee taistelemaan voitoista vain yhdessä tai kahdessa ottelussa, mutta putoaminen sarjaporrasta alemmaksi on myös mahdollinen lopputulos. Joukkueen kärki on liian kapea, taitovaje lajin suuriin maihin liian iso ja itseluottamus hakattu maanrakoon viimeisen vuoden aikana.

Arvio

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aikaisemmin, Suomi on voittanut molemmilla kerroilla lukemin 4-1 ja 5-2.

Suomen joukkue on nyt laadukkaampi kuin olympialaisissa, jolloin joukkueet viimeksi kohtasivat. MM-kisojen avauspelissä on aina omaa jännitystä, mutta Leijonat selvittää paineet ja Suomesta Tanskaan matkanneet fanit antavat omaa kannustusta. Suomi aloittaa turnauksen komealla voitolla ja nollapelillä!