Oho! Lähes 900 Liiga-ottelun suomalaiskonkari vaihtaa seuraa – siirtyy todella yllättävään suuntaan

© Kuva: Juha Tamminen

Puolustaja Harri Tikkanen vaihtaa seuraa ensi kaudeksi.

36-vuotias suomalaispuolustaja, joka kiekkoili kuluneella kaudella EBEL-liigan Medvescak Zagrebissa, on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Fehérvár AV19:n kanssa.

Unkarilaisjoukkue pelaa Medvescakin tapaan monikansallisessa EBEL-liigassa, jossa Tikkanen esiintyi kuluneella kaudella 51 runkosarjaottelussa tehopistein 0+19. Kokenut suomalaispuolustaja toimi myös kroatilaisjoukkueen kapteenina.

Tikkanen on pelannut ammattilaisurallaan lähes 900 Liigan runkosarjaottelua ja vajaat 100 pudotuspeliottelua. Fehérvár AV19:n riveissä nähdään hänen lisäkseen suomalaisista ainakin Tero Koskiranta, joka teki sopimuksen seuraan aiemmin tällä viikolla.