Mestari-Kärppien palapeli hajoaa käsiin – nyt lähti superketjun kolmaskin lenkki

© Kuva: Juha Tamminen

Keskushyökkääjä Mikael Ruohomaa siirtyy Oulun Kärpistä KHL-seura Neftehimik Nizhnekamskiin. Asia käy ilmi mm. tilastosivusto Eliteprospectsin twitter-tililtä.

Ruohomaan lähtö tarkoittaa sitä, että tuoreiden Suomen mestarien tehoketju vaihtaa kokonaisuudessaan maisemaa. Jo aiemmin tiedotettiin, että laitahyökkääjät Charles Bertrand ja Julius Junttila siirtyvät KHL:n Sibir Novosibirskiin.

Ruohomaa teki tällä kaudella Kärpissä 56 ottelussa pisteet 20+29=49. Junttila takoi runkosarjan aikana pisteet 13+39=52 ja Bertrand saldon 32+19=51. Pudotuspeleissä kolmikko takoi vielä yhteensä tehot 16+15=31 (Junttila 8+6=14, Bertrand 5+4=9, Ruohomaa 3+5=8), eli kolmikon mukana Kärpistä lähtee valtava määrä tehoja.