Leijonien eksoottinen MM-avausvastustaja Etelä-Korea nosti jääkiekkonsa tasoa vierastyöläisten voimin. Etelä-Korea halusi välttää nöyryytyksen Pyeongchangin olympiajääkiekossa ja värväsi jääkiekkomaajoukkueeseensa kahden passin kanadalaisia.

Vierastyöläiset olivatkin niin hyviä, että onnistuneen olympiaprojektin sivutuotteena Etelä-Korea nousi myös MM-kisojen parhaaseen A-ryhmään. Kanadalaisten avulla Etelä-Korea pystyi olympiakisoissa antamaan tasaistakin vastusta ja hävisi puolivälieräkarsintaottelussa Leijonille vain 2-5.

Etelä-Korean MM-kisajoukkueessa on kuusi kahden passin pelaajaa. Maalivahti Matt Dalton pelasi ennen Koreaan siirtymistään AHL:ssä ja KHL:ssä. Olympialaisissa Dalton pelasi vahvasti.

Puolustuksessa nähdään Bryan William Young, Eric Regan ja Alex Plante. Edmonton varasi Planten ykköskierroksella 2007, mutta NHL:ssä hän pääsi tositoimiin vain 10 ottelussa.

Hyökkäyksessä korealaisilla on vierastyöläisinä Brock Radunske ja Michael Swift. Molemmilla on AHL-kokemusta.