Buffalo Sabres nappasi Ruotsin liigan parhaan puolustajan – Rasmus Ristolaiselle haastaja!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres tiedottaa tehneensä kaksivuotisen tulokassopimuksen ruotsalais-yhdysvaltalaisen puolustaja Lawrence Pilutin kanssa.

Pilut, 22, on pelannut vuodesta 2013 lähtien Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla, SHL:ssä HV71:n riveissä. Tällä kaudella vasemmalta ampuva puolustaja teki todellisen läpimurtonsa tykittämällä runkosarjassa tehot 8+30=38, joilla hän voitti puolustajien pistepörssin. Lisäksi Pilut valittiin kauden jälkeen liigan parhaaksi puolustajaksi.

Buffalon alakertaan on vyörymässä näin ollen todellinen ruotsalainen hyökyaalto, sillä Sabres sai tulevan kesän NHL-draftin ensimmäisen varausvuoron, jolla se tulee todennäköisesti nappaamaan ruotsalaisen megalupaus Rasmus Dahlinin.

Varausloton jälkeen NHL:n kulisseissa alkoi liikkumaan huhuja, joiden mukaan Buffalo saattaisi käyttää joukkueen suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaista siirtonappulana vahvistaakseen hyökkäysosastoaan.

Oli miten oli, Buffalo on alkanut nyt tosissaan vahvistamaan puolustuslinjojaan. Vain aika näyttää, mikä on Ristolaisen tulevaisuus newyorkilaisseurassa.