NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kamppaileva Winnipeg Jets yrittää perjantaina katkaista ottelusarjan Minnesota Wildia vastaan. Kanadalaisseura johtaa voitoin 3-1 ja pääsee pelaamaan seuraavaksi kotona.

Jetsin riveissä saatetaan nähdä debytoija, sillä se on nostanut suomalaispuolustaja Sami Nikun takaisin AHL:stä paikkaamaan pelikieltoa kärsivä Josh Morrissey. Niku katsoi viimeisen Jetsin ottelun katsomon puolelta, mutta saattaa nyt joutua tähän astisen uransa pahimpaan paikkaan.

Niku pelasi yhdessä NHL-runkosarjaottelussa ja teki siinä loistavasti maalin. Sen jälkeen hän on pelannut AHL-seura Manitoba Moosessa tai istunut Winnipegin penkillä. Kausi farmisarjassa oli onnistunut, sillä hänet valittiin kauden tähdistökentälliseen.

Morrissey on sivussa seuraavasta ottelusta. Joukkueen loukkaantuneet puolustajat Tyler Myers sekä Tobi Enström saattavat toipua vielä ottelusarjaan takaisin. Dmirty Kulikov on sivussa vielä kuukauden.

Niku on Winnipegin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2015.