NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pelaava Colorado Avalanche sai viime yön pelissä murheellisia uutisia.

Ensinnäkin joukkue hävisi jo kolmannen kerran Nashville Predatorsille ja on enää yhden tappion päässä putoamisesta. Tällä kertaa runkosarjavoittaja Nashville oli parempi maalein 3-2.

Selkä seinää vasten taisteleva Colorado matkaa seuraavaksi vierasotteluun ja mahdollisesti ilman maalivahti Jonathan Bernieriä. Kevään kaikissa peleissä torjunut Bernier ei palannut tolppien väliin enää kolmannessa erässä. Seuran mukaan, maalivahti jätti pelin kesken alavartalovamman takia.

Marc Moser TV

@RadioMoser
Jonathan Bernier has a lower body injury and will not return to game tonight.... Andrew Hammond will take over in the crease.

Kun myös joukkueen toinen NHL-maalivahti Semjon Varlamov on sivussa, Colorado joutuu turvautumaan AHL:ssä kauden viettäneeseen Andrew Hammondiin. 30-vuotias maalivahti on torjunut tällä kaudella ainoastaan 19 AHL-ottelussa ja kerran NHL:ssä, mutta pelasi piristävän erän viime yönä, eikä päästänyt maaliakaan taakseen.

Ilman kahta parasta maalivahtiaan polkeva Colorado ja suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen joutuvat aikaiselle kesälomalle ylihuomenna, jos Nashville ei horju kotonaan.