Kärpät-Tappara
Lauantaina 21.4 klo 17.00
Liiga

Liigan finaalisarja jatkuu Oulussa, kun Kärpät hakee jo kolmatta kiinnitystä mestaruuteen.

Kärpät on tällä hetkelle lähes kaikessa Tapparaa edellä ja etenkin kotikentällä Kärppiä on nyt vaikea kaataa. Kotivoitolle löytyy upea kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Kärpät voittaa kertoimella 2.16

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kärpät on näyttänyt aivan ylivertaiselta joukkueelta Tapparaa vastaan pelatuissa kahdessa finaaliottelussa. Aktiivinen, nälkäinen ja laajalla materiaalilla operoiva Kärpät on ansainnut täysin molemmat voittonsa. Kärpät on ollut vahva kotonaan koko kevään ajan, ja on jälleen lähellä yhtä kotivoittoa lisää vyöllensä. HIFK-sarjan voitto vapautti joukkueen ja nyt peli näyttää olevan vapautunutta ja rentoa, juuri oikeaan aikaan.

Tappara on vaikean paikan edessä. Joukkue tuntuu jäävän koko ajan takamatkalle Kärppien kanssa, se ei milään pysy vastustajan perässä. Joukkueen olisi yritettävä kaikkensa Oulussa lauantaina, jotta ottelusarja ei karkaisi jo 0-3- tilanteeseen, sillä siitä tilanteesta ei edes Tapparan tasoinen joukkue Jukka Rautakorven johdolla helposti nouse.

Arvio

Kärpät on kotiluolassaan selkeä ennakkosuosikki, ja joukkue on onnistunut luomaan kiekkohuumaa Pohjois-Suomeen. Nyt katsomon luulisi olevan täynnä, kun ottelusarja on lähtenyt hyvin käyntiin isäntien osalta.

Kärppien kotivoitto maistuu veikkaajille, sen verran maukas on nyt tarjolla. Finaalisarja tuskin päättyy 4-0 – voitoin Kärppein hyväksi, mutta Tampereella pelataan seuraavan kerran jo veitsi kurkulla.