Kalkkiviivoilla kevään pudotuspeleihin päässyt Colorado Avalanche pyrkii tasoittamaan ottelusarjan Nashville Predatorsia vastaan ensi yönä. Runkosarjavoittaja voitti avausottelun 5-2, ja sillä on myös toiseen otteluun lähdettäessä kotiyleisön tuki takanaan.

Altavastaaja Colorado sai ikäviä uutisia lauantain harjoituksissa, kun joukkueen maalivahti Jonathan Bernier ei saapunut paikalle. Avausottelussa torjunut veskari jäi sivuun myös perjantain harjoituksista, ja hänen epäillään kärsivän lievästä loukkaantumisesta tai sairaudesta. Seura ei ole vielä paljastanut maalivahtinsa tilannetta.

Bernier on tällä hetkellä lähes korvaamattomassa asemassa ja noussut joukkueen ykköstorjujaksi, sillä Coloradon toinen huippumaalivahti Semjon Varlamov on sivussa loppukauden. Jos Bernier ei pysty pelaamaan seuraavassa ottelussa, tilalle luistelee monivuotinen AHL-vahti Andrew Hammond.

Myös joukkueen ykköspuolustaja Tyson Barrie jätti perjantain vapaaehtoiset harjoitukset luistelematta. Hän sai avausottelussa ison taklauksen Ryan Johansenilta, mutta mistään vakavasta ei pitäisi olla kyse.