Erkka Westerlundin luotsaama Salavat Julajev Ufa nousi kahden maalin takaa 2-3-vierasvoittoon tiistaina, kun se kurmotti Traktor Tsheljabinskia KHL:n pudotuspelien toisen kierroksen kolmannessa osassa. Ufa johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-1.

Traktorin johto valui romukoppaan päätöserässä vain neljän minuutin aikana, ja yksi noiden mustien hetkien antisankareista oli Tapparassa aikoinaan luutinut pakki Nick Bailen.

Kirvesrintoja kaudella 2013-14 edustanut ja tuolloin hopeaa voittanut puolustaja mokasi pahasti ottaen 2-1-johtoasemassa kalliin kakkosen koukkaamisesta.

Seuranneesta ylivoimasta Ufa nousi tasoihin Jokereista tutun Linus Omarkin häkillä, jonka syötti Joonas Kemppainen. Tuosta vain minuutti eteenpäin, ja Salavat iski voittimaaliksi jääneen 3-2-maalin.

Westerlundin luotsaamassa joukkueessa pelaa sinivalkoisista Kemppaisen lisäksi Teemu Hartikainen. Kummatkin ovat ykkösketjun vakiokasvoja.