Yksi kotimaisen kiekkokauden kohauttavimmista uutisista kuultiin taannoin Mikkelin Jukurien ilmoittaessa, ettei joukkuetta Liigassa kaksi kautta luotsannut Risto Dufva jatka eteläsavolaisten peräsimessä.

Joukkueen nettisivuilla tiedotettiin maanantaina tulevaisuuden kuvioista. Sivuilla mainittiin, että yhteiset harjoitukset alkavat suunnitellusti 9. huhtikuuta ja niiden osalta suunnitelmat ovat valmiina.

– Aloitamme suunnitellusti yhteiset harjoitukset huhtikuussa ja treenikaudesta vastaa Juuso Hahl, Mika Tarvainen ja Teemu Suokas. Päävalmentajan haku etenee, kun urheiluorganisaation rakenne on valmis, joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen kertoi.

Dufva luotsasi Jukurit vähintäänkin kelposijoille, vaikkei joukkue pudotuspeleihin kahdella ensimmäisellä liigakaudella yltänytkään. Sen sijoitukset olivat 11:s ja 13:s entisen luotsin aikakaudella.