Kiinalaisen Kunlun Red Starsin maalilla torjuva Noora Räty sai upean tunnustuksen amerikkalaiselta kanavajätiltä ESPN:ltä. Kanava valitsi suomalaisen koko maailman viikon parhaaksi pelaajaksi, eikä suinkaan syyttä.

Räty torjui joukkueensa CWHL:n finaaleihin, kun ratkaiseva ottelu Calgary Infernoa vastaan päättyi 1-0. Ottelu venyi peräti kolmanteen jatkoerään, ja Naisleijonien supertähti torjui kaikki 66 laukausta. Matsi oli ESPN:n tietojen mukaan sarjan historian pisin. Pelikello pysähtyi ajassa 114.01.

Kunlun eteni Clarkson Cupin finaaleihin otteluvoitoin 2-1. Joukkueen suomalaishyökkääjä Annina Rajahuhta ei ole saanut ratkaisupeleissä peliaikaa.

Räty on osoittanut jälleen olevansa yksi maailman parhaista maalivahdeista. Suomalainen on torjunut tällä kaudella Kunlunissa 94,4-prosenttisesti ja 1,60 päästettyjen maalien keskiarvolla.