Lähes 1000 NHL-pelin kiekkoikoni syyttää vain yhtä asiaa Patrik Laineen loukkaantumisessa – ”Tämä on hullua!”

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Patrik Laine loukkaantui keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella, kun hän blokkasi Los Angeles Kingsin puolustajan Alec Martinezin kovan laukauksen jalallaan.

Laine ei pystynyt antamaan osuman jälkeen yhtään tukea vasemmalle jalalleen ja hänet jouduttiin taluttamaan pukukoppiin. Vielä ei ole tarkkaa tietoa kuinka kauan 19-vuotias maalitykki on sivussa.

NHL Now -lähetyksessä tartuttiin seuraavana päivänä kiinni Laineen loukkaantumiseen johtaneeseen tilanteeseen. Nykyään asiantuntijana toimiva entinen NHL-kiekkoilija Dave Reid syytti vain yhtä asiaa tapauksessa.

– Pelaaja, kun menet laukauksen eteen, älä koskaan käänny sivuttain. Sinulla ei silloin ole yhtään suojausta, koska kaikki suojaus on edessä. Patrik, kun blokkaat vetoja, luistele suoraan laukojaa päin! Hän otti iskun melkein luistimen takaosalla – tämä on hullua! Luistimen sivuosassa ei ole yhtään suojausta, nykyään asiantuntijana toimiva lähes 1000 NHL-peliä urallaan tahkonnut Reid vauhkosi.

– Tämä on Patrik Laine, sinun pitää opettaa häntä blokkaamaan laukauksia, jos laitat hänet puolustuspään aloitukseen. Opeta hänet blokkaamaan vetoja, Reid jatkoi.

Asiantuntija hommia nykyään tekevä ex-NHL-pelaaja Bill Lindsay tarttui aiheeseen myös kiinni.

– Laukausten blokkauksesta on tullut taidemuoto NHL:ssä. Jos olet Patrik Laine, mene laukauksen eteen vain jalat suorana. Olet liian tärkeä joukkueellesi, Lindsay huomautti.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!