Karu kohtalo! Liigapelaajan raivostuminen päätti kauden ennen aikojaan! (Video)

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti nettisivuillaan torstaina, että tiistain Ässät-kotipelissä raivostuneelle maalivahti Juha Järvenpäälle on määrätty pelikielto. Kouvolalaisveskari hakkasi mailansa poikki ottelun viimeisellä sekunnilla porilaisten tehtyä 5-2-maalin ja tuon jälkeen Järvenpää heitti työvälineensä pätkän katsomoon.

Nyt tilannetta seurasi siis se, että Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt maalivahdille kolmen ottelun pelikiellon. Järvenpään kausi on täten ohi, sillä KooKoo ei pudotuspeleihin yllä.

Järvenpää on sivussa tänään Lahden Pelicans-pelistä sekä runkosarjan päätösottelusta KooKoo-JYP. Lisäksi hän kärsii yhden ottelun pelikiellostaan tulevaisuudessa edustamansa joukkueen seuraavassa liigaottelussa.

Kevään 2013 Ässien Suomen mestarin raivostumisen voit katsoa Ruudun videolta painamalla tätä.