Tsekki-Kanada
Lauantaina 24.2 klo 14.10
Olympialaiset

Lauantain pronssipelissä kohtaavat kaksi erittäin pettynyttä joukkuetta, Tsekki ja Kanada. Eurooppalaisilla on normaalisti suurempi motivaatio myös himmeimpiin mitaleihin.

Tsekin voitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta.

Tsekki voittaa Kanadan – kerroin 2.45! Lunasta 2x 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tsekki koki pettymyksen välierissä, kun sillä ei ollut mitään sijaa vahvaa Venäjää vastaan. Tappio tuli 0-3 ja samalla lippu pronssipeliin. Tsekin peli on tappiosta huolimatta ollut turnauksessa tasapainoista ja ennakkokaavailuista poiketen raikasta, jolle varmasti myös pronssimitali kelpaisi.

Kanada koki täydellisen katastrofin, kun se jäi tylysti pronssipeliin hävittyään Saksalle 3-4 välierissä. Pettymys on varmasti todella suuri ryhmälle, joka oli suurin mestarisuosikki ennen turnausta. Joukkueen latautuminen pronssipeliin ei ole yhtään varmaa, sen verran kova pettymys tappio varmasti oli.

Arvio

Tsekin eduksi voidaan laskea pidempi palautumisaika sekä katseiden kääntäminen pettymyksen jälkeen kohti pronssipeliä. Kanadalla jää sekä palautumisaika että jopa tärkeämpi henkinen palautuminen lyhyemmäksi, joka voi näkyä itse pelissä.

Eurooppalaiset joukkueet ovat normaalisti syttyneet paremmin myös pronssipeleihin, Pohjois-Amerikan joukkueilla on ollut tapana lyödä nämä pelit välillä aivan leikiksi, eikä olisi ensimmäinen kerta, kun kanadalaiset saapuvat otteluun kisakaupungin vilkkaasta yöelämästä. Tässä vaiheessa turnausta henkinen kapasiteetti ja motivaatio ratkaisevat voittajan. Tsekin voitto kelpaa hyvällä kertoimella, joukkue taistelee isolla sydämellä.