Talviolympialaisten alkamisen kunniaksi myös Suomen hiihtopääkaupungissa Lahdessa on tänään ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua.

Nimittäin.

Pelicans ja HIFK kohtaavat Liigan ottelun merkeissä, mutta jopa kiinnostavampi – ja ainakin nimilistojen perusteella värikkäämpi – koitos nähdään jo ennen tuota ottelua.

Pelicansin ja HIFK:n alumniottelussa joukkueiden kokoonpanoista löytyvät mm. Marko Jantunen, Erik Kakko, Erkki Mäkelä, Toni Koivunen, Tommi Satosaari, Mika Kortelainen, Iiro Järvi, Ari Vallin ja Roland Carlsson.

Ehdottomasti mielenkiintoisimmat miehet löytyvät silti vaihtopenkkien takaa: Pelicansia valmentaa pitkäaikainen maajoukkue- ja liigavalmentaja Hannu Aravirta. Myöskään HIFK:n penkin takaa ei todellakaan puutu kokemusta eikä arvovaltaa. HIFK:n nippua luotsaa Suomen kaikkien aikojen ensimmäisen arvokisamitalin, Calgaryn 1988 hopean, valmentanut Pentti Matikainen adjutantteinaan legendaarinen Hexi Riihiranta sekä Harri Rindell ja Sakari Lindfors.

Alumniottelun kokoonpanot kokonaisuudessaan löydät tästä linkistä.