Toronto Maple Leafsin kokoonpano on kokemassa jonkin sortin myllerystä vielä maanantain aikana.

TSN:n kiekkoasiantuntija Bob McKenzie kertoo Twitterissä, että seura on yllättäen nostanut AHL:stä hyökkääjä Nikita Soshnikovin NHL-miehistön mukaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että Maple Leafsin on tehtävä hänelle tilaa kokoonpanoon, mikäli valmennus aikoo laittaa hänet kaukaloon Tampa Bay Lightningia vastaan ensi yönä.

Soshnikovin nostaminen voi tarkoittaa suomalaishyökkääjä Kasperi Kapasen lähtemistä takaisin farmiin, vaikka suomalainen on esiintynyt edukseen viime aikoina. Kapanen on pelannut NHL:ssä tällä kaudella 14 ottelussa tehoilla 4+1.

Kokoonpanon muuttaminen olisi outo ratkaisu joukkueelta, joka on voittanut edellisestä kymmenestä pelistään kahdeksan. Soshnikov on pelannut ainoastaan kolme ottelua NHL:n puolella tällä kaudella.

McKenzie nostaa esiin myös mahdollisuuden, että Maple Leafs saattaa valmistella pelaajakauppaa tai jonkun pelaajan asettamista loukkaantuneiden listalle.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
Does TOR make a “move” today? Broad definition on move. IIRC, Soshnikov’s AHL stint now over. Need roster spot. Could demote Dermott/Kapanen but big game vs. TB tonite, not optimal. Trade Sosh? Martin? Leivo? Put someone on IR? Some other Lou Lamoriello/Brandon Pridham sorcery?