Jokerit pelaa KHL:ssä vielä kaksi runkosarjan ottelua, ennen kuin se aloittaa urakkansa pudotuspeleissä. Vaikka sekä yhdysvaltalaismaalivahti Ryan Zapolskin että superlupaus Eeli Tolvasen taipaleet olympialaisissa päättyivät raskaisiin pettymyksiin, taitaa fiilis helsinkiläisten nutussa olla korkealla.

Kumpikin pelaaja karsiutui Pyeongchangin kisoissa jo puolivälierissä.

– On aina hienoa nähdä näitä jätkiä. Meillä on todella tiivis ryhmä täällä ja koko vuosi on ollut hauskaa pelata yhdessä. Aamulla vaihdoimme kuulumisia ja halauksia ja aloimme valmistautua playoffseihin. Tämä on meille iso viikko, Zapolski totesi Jokerien sivuilla hieman yllättäen viitaten jo pudotuspeleihin, vaikka runkosarjakin on vielä kesken.

Myös Tolvanen käänsi katseensa jo jatkopeleihin. Jokerit pelaa tänään kivenkovaa SKA Pietaria vastaan, runkosarja puolestaan päättyy Dinamo Riika -otteluun.

– Pelataan joukkueena ja koko 60 minuuttia. Jos saadaan nämä rullaamaan, niin meillä on mahdollisuudet kaikkialle. Otetaan kaksi voittoa ja saadaan sitä kautta hyvä fiilis pleijareihin, Tolvanen vannotti.

Nashville-varauksenkin reagointi vaikutti siinä mielessä kummalliselta, että kuten todettua, on runkosarja vielä kesken. Toisaalta Jokerien jatkopaikka on jo varma.