San Jose Sharks teki merkittävän liikkeen maanantaina ja asetti 36-vuotiaan konkaripuolustaja Paul Martinin NHL:n siirtolistalle, TSN:n toimittaja Pierre LeBrun tiedottaa Twitterissä.

Martin kärsi alkukaudella pahan nilkkavamman, joka piti 859 NHL-ottelua urallaan tehoin 50+268=318 pelanneen yhdysvaltalaisen pitkään sivussa kaukaloista.

Martin lähetettiin joulukuun alussa Sharksin farmijoukkueeseen kuntoutumaan neljäksi otteluksi ja 185-senttinen ja 91-kiloinen pakki teki siellä yhden syöttöpisteen.

Martin palasi joulukuun 23. päivä takasin NHL:ään ja sen jälkeen hän on päässyt pelamaan vain kolmessa ottelussa. Tehopisteitä hänelle ei kertynyt näissä peleissä.

Martin tienaa jättimäistä 4,85 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kauteen 2018-19 asti. Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Sharks on yrittänyt kaupata Martinia aktiivisesti muille NHL-seuroille.

– Paul Martinin iso ja lihava sopimus ei ole menossa minnekään, ellei häntä kaupata, SiriusXMNH:n ja Sportsnetin radiosta tuttu toimittaja Nick Alberga arvioi Twitterissä.