© Kuva: Getty Images

Rajut peliliikkeet alkamassa? Edmonton Oilers on luopumassa lupaavasta NHL-hyökkääjästä!

Pahasti NHL:ssä kyntävä Edmonton Oilers on avaamassa pelin siirtomarkkinoilla. Alisuorittaneen seuran GM Peter Chiarelli on Sportsnetin mukaan ilmoittanut kaikille muille NHL-seuroille sähköpostilla, että joukkueen hyökkääjä Anton Slepishev on kaupan.

23-vuotiaaseen venäläiseen asetettiin kovat odotukset tälle kaudelle, mutta tulos on monen muun pelaajan tavoin ollut heikkoa. Viime kaudella lupaavia otteita esittänyt Slepishev on tehnyt 18 ottelussa ainoastaan kolme tehopistettä.

Venäläishyökkääjä murtautui viime kaudella Oilersin joukkueeseen ja teki muun muassa pudotuspeleissä kolme maalia.

Nähtäväksi jää, mitä Chiarelli tulee saamaan isokokoisesta ja hyvin luistelevasta venäläisestä muilta seuroilta.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!