Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell pelaa upeaa kautta NHL:ssä.

Viime yönä Suomen aikaa Lindell nappasi toisessa peräkkäisessä ottelussa syöttöpisteen ja nosti koko kauden tehopisteensä lukemiin 4+8=12.

Lindell antoi hienon poikittaissyötön toiselle suomalaispakille Julius Hongalle, joka pääsi täräyttämään sydämensä kyllyydestä Dallasin ainoan maalin. Dallas voitti ottelun lopulta voittomaalikilpailun jälkeen 2–1.

Hienoja tehopisteitäkin merkillepantavampaa on Lindellin nauttima suuri vastuu. Kokenut päävalmentaja Ken Hitchcock luottaa suomalaiseen todella paljon.

Esimerkiksi viime yönä Lindell kellotti jääaikaa 24.08 minuuttia, joka oli Dallasin miehistöstä toiseksi eniten. Vain ruotsalaispuolustaja John Klingberg pelasi enemmän. Myöskään Rangersin puolelta ei löytynyt kuin yksi pelaaja, joka sai enemmän jääaikaa, eli puolustaja Ryan McDonagh.

Koko kaudella Lindellin keskimääräinen jääaika on 21.45 minuuttia, joka niin ikään on Dallasin toiseksi kovin lukema Klingbergin jälkeen.