KHL:ssä vahvan alkukauden pelannut Jokerit huipentaa vuoden 2017 vierasottelulla Slovakiassa Slovan Bratislavaa vastaan. Helsinkiläiset hakevat Keski-Euroopasta revanssia, sillä illan kotijoukkue kuritti Jokereita ennen joulua.

Jokerit tiedotti lauantaina nettisivuillaan, että joukkue jatkaa kenttäpelaajien osalta samalla kokoonpanolla kuin torstaina. Lauantaina Ryan Zapolski saa kuitenkin torjuntavuoron vuoden viimeisessä ottelussa.

Veskarilla on lauantaina oiva mahdollisuus komistaa jo valmiiksi upeita tilastoja. Zapolski nimittäin johtaa maalivahtien nollapelitilastoa peräti kahdeksalla nollapelillä ennen seitsemän kertaa maalinsa puhtaana pitänyttä Torpedo-kassari Stanislav Galimovia.

Toinen mielenkiintoinen pelaaja on Tomi Mäki. Jokerit muistutti sivuillaan, että Mäki on merkattu kokoonpanoon 13. hyökkääjäksi, ja mikäli hän saa peliaikaa, tarkoittaa se hyökkääjälle 600. peliä jokeripaidassa.

Punakeltaisten oma kasvatti ei ole Suomessa edustanut muita seuroja. Ennen Mäkeä ainoana 600 runkosarjaottelun rajapyykin Jokereissa on ylittänyt Jani Rita, joka pelasi seurassa 617 peliä.

Illan ottelu Slovakiassa alkaa Suomen aikaa kello 18.