Edmonton Oilersia tarkkaan seuraava TSN:n toimittaja Ryan Rishaug heitti melkoiset pommit ilmoille keskiviikkona liittyen suomalaislupaus Jesse Puljujärveen.

Rishaug tiedotti aikaisemmin tänään, että katsomosta käsin edelliset kaksi peliä tarkkaillut Puljujärvi harjoitteli keskiviikon aamujäillä Oilersin ykköskentässä supertähti Connor McDavidin rinnalla.

Vain muutaman tunnin myöhemmin Rishaug heitti ilmoille melkoisen epäonnisen skenaarion, mikä voi vaikuttaa loistavan näytönpaikan saaneeseen suomalaishyökkääjään.

Oilersin ykkösvahti Cam Talbot loukkaantui nimittäin viime yön ottelussa Arizona Coyotesia vastaan, eikä kanadalaisvahdin pelikunnosta oli vielä tietoa.

Tämä vaikuttaa sitten Puljujärveen?

Rishaug väittää, että jos Talbot on totisesti loukkaantunut, Oilersin täytyy nostaa AHL:stä uusi maalivahti tilalle.

– Talbot kärsii ylävartalovammasta. Jos hän ei pysty pelaamaan, he joutuvat kutsumaan maalivahdin farmista. Sitten toinen Anton Slepishev tai Puljujärvi täytyy lähettää AHL:ään. He tietävät myöhemmin tarkemmin, Rishaug sanoo Twitterissä.

Slepishev ja Puljujärvi ovat Oilersin ainoat pelaajat, joiden ei tarvitse kulkea siirtolistan kautta AHL:ään mennessään.

Lähde: TSN, toimittaja Ryan Rishaug