Arizonan käsittämätön tuska jatkuu – suomalaisvahdin huippupeli ei taaskaan auttanut

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ei käy kateeksi. Arizona Coyotesin pelaajia ja muita joukkueen parissa toimivia nimittäin.

Eikä varsinkaan suomalaismaalivahti Antti Raantaa.

Taas viime yönä Suomen aikaa raumalainen seisoi päällään Coyotesin maalilla ja torjui 36 laukausta. Vastakkaisessa päädyssä St. Louisin maalivahti Carter Hutton selvisi vähän vähemmällä, 27 torjunnalla.

Ja mikä oli Raannan ja Coyotesin palkinto urakasta? Tappio, taas kerran. Tällä kertaa rangaistuslaukauskisan jälkeen, mutta tappio mikä tappio. Yksi piste ei NHL:n hännille jumittunutta kojoottilaumaa juuri auttanut.

Kolmen viikon tauon peleistä alavartalovamman takia pitänyt Raanta on pelannut tällä kaudella seitsemässä ottelussa. Voittoja on yksi, joka tuli viikko sitten Carolinaa vastaan rankkareilla.

Coyotes taas on voittanut 18 ottelustaan vasta kaksi, kolmesti tappio on tullut jatkoajalla tai rankkareilla. Pisteitä Coyotesilla on kasassa vaivaiset seitsemän. Joukkueen pistekeskiarvo on surkea, 0,194. Toiseksi viimeisenä majaileva Florida Pantherskin on kerännyt pisteitä lähes tuplatahtiin, 0,357 per ottelu.

Raannan henkilökohtaiset tilastot näyttävät kuitenkin ihan kohtuullisilta, voittosaraketta lukuun ottamatta. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,87.

Synkkyyden keskelläkin Coyotesin päävalmentaja Rick Tocchet näki Blues-tappiossa hyviäkin asioita.

– Pelasimme todella kovan pelin. Hemmetinmoinen taistelu lopussa viidellä puolustajalla. Etenkin Oliver Ekman-Larsson oli loistava, hän johti meitä tänään, Tocchet sanoi siirtohuhuihin ajautuneesta ruotsalaispuolustajasta nhl.comin mukaan.

Myös laitahyökkääjä Brendan Perlinin kaksi maalia, miehen ensimmäiset viiden ottelun kuivan kauden jälkeen, olivat illan positiivista antia Kojooteille.

– Se oli hienoa. Oli erityistä tehdä kaksi maalia yhtä sarjan parhaisiin kuuluvaa joukkuetta vastaan, Perlini sanoi nhl.comille.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!