Viime päivien aikana on vietetty halloweenia, jonka olennainen osa on pukeutua pelottaviin rooliasuihin.

Monissa papereissa jo NHL:n parhaaksi pelaajaksi noussut Connor McDavid veti aikamoisen kortin hihastaan omalla asuvalinnallaan.

McDavidin tyttöystävä Lauren Kyle jakoi kuvan, jossa hän ja McDavid olivat pukeutuneet USA:n presidenttipariksi, Melanie Trumpiksi ja Donald Trumpiksi.

Vähemmän yllättäen kuva lähti leviämään ympäri sosiaalista mediaa.

Moni puolusteli McDavidin valintaa sillä, että halloweenin aikana on tarkoitus pukeutua erinäköisiin rooliasuihin.

Joukkoon mahtui kuitenkin paljon ihmettelyä ja kauhistelua.

Esimerkiksi McDavidin tyttöystävän Kylen päivityksen alle kertyi voimakas puolesta ja vastaan -keskustelu.

– Ymmärrän tämän täysin. Kun valitsee halloween-asua, minäkin menen linjalla ”keneksi rasistiksi pukeutuisin tänään?” Tämä osoitti todella huonoa makua, nimimerkki msamericachavezno kirjoitti.

– Tämä on ällöttävää, nimimerkki definehky totesi.

– Olen pettynyt, mutta en lainkaan yllättynyt, nimimerkki bkcarlock pyöritteli.

– Mikä luuseri. Jotkut kaverit voivat olla älykkäitä omassa lajissaan, mutta niin tyhmiä sitten muuten, nimimerkki tronlemon kritisoi.

Likapyykkiä tuli myös Twitterin puolella.

– McDavidin asu ei ole edes mitenkään hyökkäävä. Se vain näyttää, että tyhmä valkoinen nuori ei tiedä jääkiekon lisäksi mistään muusta, Nitin K. Prasad‏ sivalsi.

– Connor McDavid on valtava idiootti, Karim Kurji haukkui.

Myös medioissa otettiin kantaa McDavidin asuvalintaan.

– Minulla on muutama kysymys tähän liittyen. 1. Miksi? 2. Nyt 20-vuotias kaveri ripusti kaulaansa kapean hipsterimäisen kravatin, kun pitäisi olla jykevä amerikkalainen ratkaisu. 3. Uudestaan: miksi?, ESPN:n toimittaja Greg Wyshynski kyseli.

Toimittajien joukosta tuli myös lisää ihmettelyä.

– Ennen kaikkea jos olet urheilija, älä lähde minkään sellaisen pariin, joka aiheuttaa tällaisen kahtiajakaantuneen tilanteen. Erityisesti sosiaalisessa mediassa. Toiseksi, Trump ei pidä mitään kapeaa hipsterikravaattia. Viimeiseksi: oli taustalla USA:n presidentin kannattamista tai ei, tämä oli karmea päätös häneltä. Ei mitään muuta, eikä yhtään sen vähempää. McDavidin pitää tietää paremmin, mitä hän tekee, Dave Stevenson perkasi.

Valinta käännettiin myös vitsailuksi.

– Nähtävästi Connor McDavid ymmärsi väärin Oilersin tarpeen hyökkääville oikeistolaisille, Pete Blackburn heitti viitaten englannin kieleen, jossa hyökkääviä oikeistolaisia ja oikean laidan hyökkääjiä kutsutaan hyvin samankaltaisilla termeillä.

– Connor, rakenna muuri ja laita Calgary maksamaan se, nimimerkki arel_4 lohkaisi viitaten Trumpin aikeisiin rakentaa muuri Meksikon rajalle.