Viidettä vuotta putkeen Sveitsissä pelaava Perttu Lindgren painii tällä hetkellä vakavan oireen keskelä.

30-vuotias Lindgren oli tekemässä paluuta lonkkaleikkauksen jälkeen pelikentille, kun eteen tuli uusia huolia.

Outojen tuntemusten jälkeen Lindgren lähetettiin uusiin tutkimuksiin, joissa hänellä havaittiin luutulehdus lonkan alueella.

Suomalaishyökkääjä kertoi asiasta Der Bundille.

Mikäli Lindgren olisi jatkanut pelaamista kyseisen oireen kanssa, olisi luukudos saattanut ajautua kuolioon. Tämän myötä Lindgrenille olisi pitänyt asentaa keinotekoinen lonkka. Der Bundin mukaan kyseisen operaation jälkeen Lindgrenin kiekkoura olisi ollut todennäköisesti ohitse.

Tällä hetkellä Lindgren ei saa antaa kunnolla painetta kyseiselle luulle. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaishyökkääjä saa tehdä vain hyvin kevyitä harjoitteita. Esimerkiksi lenkkeily, painojen nostelu ja pyöräily ovat kieltolistalla.

Alustavan arvion mukaan Lindgren olisi sivussa pelikentiltä ainakin kahden kuukauden ajan. Tarkka poissaolon pituus on kuitenkin täysi arvoitus.

Lindgren nousi kiekkoyleisön tietoisuuteen jo hyvin nuorena. Lindgren piipahti myös rapakon takana Dallas Starsin organisaatiossa.

NHL-ura ei lähtenyt kuitenkaan kunnolla liikkeelle ja Lindgren palasi takaisin Suomeen. SM-liigassa hän voitti pistepörssin kaudella 2010-11, jolloin seurana toimi Lukko.

Syksyllä 2012 Lindgren suuntasi KHL:ään. Yhden Venäjällä vietetyn vuoden jälkeen Lindgren suuntasi Sveitsiin, missä hän on edustanut vain HC Davosia.