Chicago Blackhawksin Jonathan Toews sai NHL Networkilta tylyn arvion NHL:n parhaiden pelaajien listalla.

Alkavalla kaudella 10,5 miljoonaan dollaria tienaava Toews on liigan palkkakuningas yhdessä joukkuetoverinsa Patrick Kanen kanssa. Tuoreessa NHL Networkin arviossa kanadalainen jää kuitenkin kauas liigan parhaista pelaajista.

NHL Networkin asiantuntijat ovat listanneet liigan 50 parasta pelaaja ja sivusto julkistaa joka sunnuntai 10 pelaajaa kerrallaan. Yöllä Suomen aikaa paljastettiin sijat 31-40, ja Toews oli listan sijalla 35.

Kolminkertaisella Stanley Cup -voittajalla on takanaan kaksi huonoa kautta. Mies ei ole yltänyt 50 tehopisteen rajapyykkiin kahtena viime kautena.

Viime kaudella tähtipelaajalla oli ajoittain pahoja ongelmia maalinteon kanssa. 29-vuotias keskushyökkääjä pelasi pahimmillaan 13 ottelua sytyttämättä punalamppua.