Tappioputkessa rypevillä Nuorilla Leijonilla karu turnaus: ”Nyt joukkuetta koetellaan todella rajusti”

© Kuva: Juha Tamminen
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomen Nuorten jääkiekkomaajoukkue päätti World Junior Summer Showcase -turnauksen varhain sunnuntaiaamuna niukkaan tappioon Ruotsia vastaan.

Tulos tarkoittaa sitä, että Suomi ei voittanut turnauksessa peliäkään.

Nuorten Leijonien joukkueenjohtaja Hannu Saintula kuitenkin näkee heikohkojen tulosten takana armottoman työmäärän.

– Kukaan joukkueen jäsenistä ei varmasti uskonut, että hyviä tuloksia tulisi helposti, mutta nyt joukkuetta koetellaan todella rajusti. Koko joukkue ja päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämä valmennustiimi tekee vahvasti töitä – henkisesti ja pelillisesti joukkue on kasvanut, Saintula kirjoittaa Suomen Jääkiekkoliiton sivuilla.

Kotimaassakin, Vierumäellä heinäkuun lopulla pelanneen Suomen matka kohti vuodenvaihteessa Buffalossa pelattavia MM-kisoja on siis jo hyvässä vauhdissa. Saintula tietää, missä osa-alueella on parannettavaa.

– Yksi tärkeä osa pelaamista on valmistautuminen, sen asian parantamiseen joukkueen pelaajat ja valmennus tulevat jatkossa paneutumaan ja löytävät varmasti toimintamallit kehittää ottelujen ensimmäisten vaihtojen pelaamista.

Saintula tietää myös, mistä kirjoittaa. Esimerkiksi Ruotsi ja USA heiluttivat suomalaisten reppua viikonloppua jo aivan pelien alkuhetkillä.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!